Producten voor goede gin (2)

Knoflook Zeezout

Knoflook Zeezout

Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Eiwitten (g / 100g): 9,5 Vetten (g / 100g): 0,0 Koolhydraten (g / 100g): 3,0 Energiewaarde (kcal / 100g): 50
Anijszaad

Anijszaad

Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten. Eiwitten (g / 100g): 18,0 Vetten (g / 100g): 16,0 Koolhydraten (g / 100g): 35,0 Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0